Älypuhelimella pelaaminen

Olemme kulkeneet pitkän matkan perinteisestä matopelistä tähän päivään! Puhelinten teknologian kehittyessä hurjaa vauhtia myös pelit ovat kehittyneet huimasti, älypuhelimet ovat alkaneet mahdollistamaan konsolitasoisen pelaamisen taskukoossa ja pelivalikoimien monipuolisuudesta ei voi valittaa kukaan.

Mobiilipelaaminen onkin Suomessa jo aikoja sitten mennyt suosiossa tietokone- ja konsolipelaamisen ohi. Mobiilipelaamisen suosion myötä markkinoille on tullut myös laaja kirjo lisävarusteita, joilla parantaa pelikokemusta. Muun muassa puhelimeen liitettävät ohjaimet, kunnolliset kuulokkeet ja näppärät langattomat laturit tarjoavat kuluttajille yhä pidempiä ja laadukkaampia pelihetkiä. Kuinka saada älypuhelimella pelaamisesta kaikki ilo irti? Olitpa sitten puhelinpelien suurkuluttaja tai satunnainen näplääjä, jatka lukemista! Tässä artikkelissa kerromme, miten nostat älypuhelimella pelaamisesi uusiin sfääreihin.

Lisätarvikkeet puhelimella pelaamiseen

Esimerkiksi puhelimien kamerateknologia on kehittynyt viime aikoina valtavasti, ja nykyään monissa puhelimissa on jopa järjestelmäkameroiden veroinen kamera. Tästä on hyötyä esimerkiksi viime vuosina yleistyneissä lisättyä ja virtuaalitodellisuutta hyödyntävissä peleissä. Kameroiden lisäksi puhelinten äänentoisto on kehittynyt, mutta edelleen on hyvin vaikeaa asentaa puhelimen kokoiseen tilaan kunnolliset kaiuttimet. Pelaajan avuksi tulevat lisätarvikkeet! Parhaan äänikokemuksen saa kunnollisilla ulkopuolisilla kuulokkeilla. Kuulokkeita on kahta tyyppiä: langallisia ja langattomia. Langattomat kuulokkeet sopivat kaikkiin puhelimiin, joissa on Bluetooth-toiminto. Langallisista kuulokkeista esimerkiksi iPhoneen tulee ostaa nimenomaan sille suunnitellut kuulokkeet. Klikkaa tästä lisätietoa, jos kuulokkeet tai muut pelikokemuksen parantajat, kuten kaiuttimet, silmäystävälliset suojakalvot, ohjaimet ja laturit, kiinnostavat.

Millainen puhelin sopii parhaiten mobiilipelaamiseen?

Puhelimen omia toimintoja voi tehostaa erittäin paljon erilaisilla lisävarusteilla. Paras tulos kuitenkin saavutetaan, kun sekä puhelimen valinnassa että lisävarusteissa on huomioitu pelaaminen. Jos siis tiedät jo puhelinta hankkiessasi pelaavasi paljon tai ainakin keskivertoa enemmän, valitse jo lähtökohtaisesti mahdollisimman hyvin pelaamiseen sopiva malli. Paljon puhelimella pelaavan kannattaa suosia esimerkiksi tarpeeksi suurta ja tarkkaa, hyvälaatuista näyttöä, jota ei tarvitsee tihrustaa ja joka näin ollen rasittaa silmiä vähemmän. Samoin toimiva äänentoisto tekee puhelinpelaamisesta miellyttävää silloinkin, kun kuulokkeet ovat unohtuneet matkasta. Kiinnitä huomiota myös puhelimen tehoihin, sillä pelaaminen on paljon mukavampaa, kun peli ei töki jatkuvasti. Erilaisia puhelimia voit ennen ostopäätöstä vertailla helposti niin netissä, puhelinliikkeissä kuin pelejä harrastavien ystävien kanssa.